ویزای بشردوستانه چیست؟
​​​​​​​

ویزای بشردوستانه یا humanitarian visa برای کسانی صادر می‌شود که به حمایت بین‌المللی نیاز داشته باشند و احساس امنیت کافی را در کشور خود ندارند. در این شرایط، فرد متقاضی می‌تواند تا زمان رسیدگی به درخواست اقامت او، در کمپ‌ها و اردوگاه‌های پناهندگان کشور مورد نظر با شرایط اولیه زندگی منتظر بماند و روزهای خود را سپری کند.
البته در صورتی که هیچ‌کدام از این شرایط و سختی‌ها برای شما پیش نیامده است، توصیه می‌کنیم تا از روش‌های قانونی برای مهاجرت اقدام کنید. شما می‌توانید درخواست ویزای توریستی کانادا یا ویزای فرانسه را به شکل قانونی داشته باشید!​​​​​​​

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. 


چه افرادی می‌توانند از ویزای بشردوستانه استفاده کنند؟
پیش از این، گفتیم که ویزای بشردوستانه به فردی تعلق می‌گیرد که نیازمند حمایت بین‌المللی باشد. برای دریافت این نوع ویزا باید حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشید:
 
فرد در کشوری زندگی می‌کند که با جنگ‌های داخلی و خارجی دست و پنجه نرم می‌کند.
فرد مورد تهدید قرار گرفته است و احتمال از دست رفتن جان او وجود دارد.
فرد با خطرات سیاسی تهدید می‌شود.
در کشور محل زندگی فرد، قوانین و تبعیض‌های نژادی، مذهبی، ملیتی و جنسی وجود دارد.
فرد تحت آزار و اذیت‌های خطرناک قرار گرفته است.​​​​​​​
​​​​​​​
برای چه کشورهایی می‌توان درخواست ویزای بشردوستانه داشت؟

حال که متوجه شدیم، ویزای بشردوستانه چیست، لازم است بدانیم که از چه کشورهایی می‌توان درخواست این نوع ویزا را داشت. این کشورها در ادامه معرفی می‌شوند:
 
۱. استرالیا
استرالیا نسبت به دیگر کشورها می‌تواند بهترین گزینه برای دریافت ویزای بشردوستانه باشد. ویزای بشردوستانه استرالیا به چند گروه دسته‌بندی می‌شود:
 
ویزای کلاس 200: برای افرادی است که از درون کشور خودشان برای این ویزا درخواست می‌کنند و به آن ویزای Refugee می‌گویند. این ویزا بسیار سخت‌گیرانه است.
ویزای کلاس 201: این ویزا مختص کسانی است که مورد آزار و اذیت از نظر اعتقادات دینی، مذهبی و شخصی قرار می‌گیرند.
ویزای کلاس 202: برای افرادی که بیشتر از 18 سال سن دارند و در استرالیا و نیوزلند ساکن هستند و با نقض آشکار حقوق بشر روبه‌رو هستند.
ویزای کلاس 203: به این ویزا، ویزای نجات می‌گویند و برای شرایطی که توسط UNHCR به استرالیا ارجاع داده می‌شوند، صادر خواهد شد. بررسی این درخواست خیلی سریع انجام می‌گیرد.
ویزای کلاس 204: این ویزا برای بانوانی که خارج از کشور خود با زندگی پرمخاطره‌ای روبه‌رو هستند، صادر می‌شود.
 

۲. آلمان
کمپ‌های پناهندگی آلمان شرایط چندان مناسبی ندارند، اما افراد زیادی برای ویزای بشردوستانه این کشور اقدام می‌کنند. آلمان بالاترین آمار را برای صدور ویزای بشردوستانه داشته است.
 

۳. کانادا
دریافت ویزای بشردوستانه کانادا نیازمند داشتن شرایط خاصی است. البته شما می‌توانید به‌ طور قانونی برای اخذ ویزای توریستی کانادا اقدام کنید. شرایط ویزای بشردوستانه کانادا عبارتند از:
 
اولین شرط این است که فرد باید چند سالی را در خاک این کشور زندگی کرده باشد یا این‌که خانواده یا یکی از اعضای فامیل او در حال زندگی در کانادا باشند؛ یا حتی با ویزای توریستی این کشور به کانادا سفرکرده باشد. به هر حال باید در خاک این کشور حضور داشته باشد.
افرادی که برای این ویزا درخواست می‌دهند تنها 20 درصد احتمال موفقیت خواهند داشت که البته با تسلط بر زبان انگلیسی و فرانسه می‌توانند میزان شانس خود را افزایش دهند.
برای درخواست ویزای بشردوستانه کانادا باید مبلغ مشخصی برای افراد بزرگ‌سال و مبلغی برای کودکان پرداخت شود.
 

۴. انگلیس
برای ویزای بشردوستانه انگلیس، فرد شش ماه اجازه اقامت دارد و بعد از آن می‌تواند تا 5 سال در انگلیس اقامت داشته باشد. در صورتی که شرایط او تأیید شود، می‌تواند اقامت دائم را کسب کند.
 
 
۵. فرانسه
ویزای بشردوستانه فرانسه، روش بسیار سختی برای مسافرت است. فقط یک‌چهارم متقاضیان می‌توانند این ویزا را دریافت کنند. آن‌هایی که موفق به دریافت این ویزا شوند، از یک مجوز اقامت ده‌ساله با قابلیت تمدید برخوردار خواهند شد. توصیه می‌کنیم در صورت نداشتن شرایط دریافت ویزای بشردوستانه به شکل کاملاً قانونی برای دریافت ویزای کشورهای اروپایی اقدام کنید.
 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای بشردوستانه

مدارکی که برای دریافت ویزای بشردوستانه نیاز دارید، بر اساس کشور محل زندگی شما و قوانین کشور مقصد متفاوت خواهد بود. با این حال از رایج‌ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای بشردوستانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


پاسپورت
گواهی پزشکی که آزار و اذیت فرد متقاضی را نشان می‌دهد.
داشتن گواهی و مستندات کافی برای اثبات زندگی پرمخاطره فرد متقاضی

 
جمع‌بندی
ویزای بشردوستانه می‌تواند فرصتی برای زندگی دوباره افرادی باشد که در کشور خود از داشتن یک زندگی سالم، عادی و به‌ دور از هرگونه آزار و اذیت و خطر، دور هستند. البته دریافت این ویزا نیازمند داشتن شرایطی است که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم و از طرفی همه کشورها این ویزا را صادر نمی‌کنند و آن‌هایی که ویزای بشردوستانه صادر می‌کنند تنها درصد کمی از متقاضیان را می‌پذیرند.​​​​

​کمک، همیاری، آرامش

داستان ما

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

48

پروژه انجام شده

182

مشتری راضی

ادامه مطلب